Main

Estetica dentara

Estetica dentara a aparut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos. Aceasta specialitate se adreseaza pacientilor care isi doresc dinti sanatosi, bine aliniati, cat mai armonizati cu fizionomia dvs. si nu in ultimul rand, cat mai albi. Tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar echipa de la  Marident Clinic va poate ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar.

 

Albirea dentara profesionala 

Anumiti pigmenti alimentari ( cafea tutun, ceai, vin rosu, etc) precum si coloranti intrinseci ai dintilor ( tetraciclina, fluor in exces ) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora. Pentru obtinerea unei nuante satisfacatoare, o igiena riguroasa si chiar curatirea profesionala sunt insuficiente. Din fericire, stomatologia moderna vine cu solutii, unele foarte rapide si accesibile.

Albirea realizata cu lampa de albire profesionala ZOOM WhiteSpeed LED, oferita de Marident  Clinic, da rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul nostru stomatologic ( culoarea dintelui se deschide mergand pana la 8-14 nuante ). Afla mai mult

 

Fatete ceramice

Fatetele ceramice reprezinta excelenta in materie de estetica dentara. Ele sunt straturi extrem de subtiri din portelan care sunt lipite pe dinti printr-o procedura minim invaziva.

In cazuri severe de decolorari, fracturi sau in cazuri de uzura a dintilor, fatetarile ceramice reprezinta metoda cea mai eficienta in restabilirea culorii si formei dintilor dvs. Ele sunt de asemenea folosite si pentru a schimba drastic zambetul dumneavoastra, in cazul spatiilor interdentare inestetice sau "inghesuirilor" dentare.

 

Ceramica integrala

Ceramica integrala este cel mai bun material de acoperire dentara indicat pentru zona frontala a arcadelor dentare. 

Sistemele integral ceramice frezate computerizat, oferite de Marident Clinic, sunt rezultatul combinarii a doua ramuri moderne ale stomatologiei: Stomatologia cosmetica si Stomatologia digitala.

Prin procedurile de ceramica integrala se realizeaza restaurari dentare estetice identice cu dintii naturali invecinati, de asemenea sunt biocompatibile. Aceste sisteme poarta denumirea de CAD/CAM ( computer aided design / computer aided manufacturing - proiectare virtuala si fabricare asistata de calculator).

Marident Clinic
Str. Cuza Voda, Nr. 20
410101 Oradea, Romania
Tel.: +40 / 359 800 203
Mobil:+40 / 755 122 770
Program de lucru:
Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis
info@marident-clinic.ro