Main

Camera intraorala

Ati incercat probabil de multe ori sa apreciati starea sanatatii dvs. dentare, insa chiar si cu ajutorul oglinzii nu ati reusit. Camera intraorala a schimbat insa acest lucru.

Acum puteti sta confortabil in fotoliul dentar si sa vizualizati pe monitor imaginea marita si in culori reale a dintilor si a gingiilor dumneavoastra. Folosint un dispozitiv de forma unui creion ce are in varf o minicamera video, medicul observa cariile, dintii fracturati, coloratiile, integritatea obturatiilor (plombe), prezenta placii bacteriene, stadiul de inflamatie al gingiilor. Imaginile surprinse sunt afisate pe monitor si va ajuta sa intelegeti mai bine care este starea de sanatate a dintilor dumneavoastra, pentru a discuta impreuna cu medicul planul de tratament. De asemenea, puteti urmarii progresele facute in timpul tratamentului.

Camera intraorala folosita de clinica noastra este una de calitate superioara, produsa de renumita firma germana Durr Dental, ea permitand o marire a zonei vizate de pana la X 100.

Marident Clinic
Str. Cuza Voda, Nr. 20
410101 Oradea, Romania
Tel.: +40 / 359 800 203
Mobil:+40 / 755 122 770
Program de lucru:
Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis
info@marident-clinic.ro